Mindert Aardema

Mindert Aardema, je bent die naam vast wel een keer tegen gekomen op internet als je op zoek was naar joomla handleidingen, joomla tutorials of misschien een joomla cursus. Maar wat weten we over deze persoon? Dat ga ik je in dit artikel kort uitleggen!

Mindert is begonnen als verpleegkundige, maar dit bleek al snel niks voor hem. Hij ontdekte zijn passie voor ICT en koos deze richting.  Mindert ronde zijn studie succesvol af en gingen werken bij een ICT bedrijf. Daarnaast deed hij privé ook opdrachten voor zijn familie en kennissen, zoals het bouwen van websites!

Hier begon het allemaal. Als je namelijk voor iemand een website bouwt, wil diegene die website ook kunnen aanpassen. Tja, de oplossing daarvoor is een content management systeem. Mindert besloot om dit zelf te bouwen. Maar dit kostte natuurlijk veel tijd. Het kon gemakkelijker!

Toen ondekte hij Joomla. Een geweldige gratis content management systeem dat makkelijk te gebruiken is. Joomla is nog steeds erg populair en staat in de top 3 van meest gebruikte content management systemen.

In 2008 startte Mindert Aardema een eigen bedrijf om voor andere mensen een website te bouwen. Dat bedrijf heette netspecialist. Anderhalf jaar later begon hij ook informatie te bieden over het bouwen van een website. Dit is een slimme zet geweest, want er was nog niet veel te vinden over Joomla op de nederlandse markt. Deze informatie bood hij aan in de vorm van een Ebook.

Intussen heeft Mindert meerdere ebooks geschreven en cursussen gemaakt die erg worden gewaardeerd! Dus als je problemen hebt met Joomla of je wilt zelf een website bouwen met Joomla, dan raad ik je zeker aan om eens naar zijn ebooks of cursussen te kijken.

Online workshop joomla basis

Online workshop joomla templates

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*