Joomla Cursus

 Ontdek hoe ook jij professionele en succesvolle website’s kan maken met deze joomla cursus”

Het bouwen van een website is een enorme klus. Zonder kennis wordt het een moeilijk proces. Helaas is er op internet weinig echt goede en gebundelde informatie hierover te vinden. En een joomla cursus kost honderden euro’s zonder dat ze productief zijn.  Maar dat hoeft niet zo te zijn….

De joomla cursus van mindert Aardema kan een enorme hulp zijn. Ik ken Mindert persoonlijk en het is een aardige vent die erg veel weet over joomla en dit goed kan uitleggen. Zijn cursus is zeker een aanrader als je zelf een professionele website wilt maken.

De cursus gaat helemaal terug tot de basis. Want als je een goede basis kennis hebt wordt het bouwen van websites veel leuker en gaat het steeds beter.

Wat er allemaal precies aan bod komt in deze cursus kan je op deze pagina zien: http://www.joomlatemplatemaken.net/online-workshop-joomla-basis/

Ik hoor jou nu denken: Maar welke joomla versie wordt er dan uitgelegd? Maak je hier geen zorgen over. Joomla versie 2.5 tot 3.0 worden allemaal uitgelegd!

De cursus wordt aangeboden in de vorm van video’s. Een totaal van bijna 200 videos  en 16 uur aan videomateriaal over Joomla!

klik hier om meer te weten te komen over deze cursus.

Ik wens je heel veel succes in de toekomst met het bouwen van joomla websites!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*