Joomla Template Maken – Nieuwe Website!

Welkom op mijn nieuwe website over het onderwerp joomla template maken. Op deze website ga ik jullie uitleggen hoe je zelf een joomla template kan maken. En dit is helemaal niet zo moeilijk als je zelf denkt 😉

Na ongeveer 2 jaar gewerkt te hebben met joomla, heb ik nu al aardig wat ervaring met dit content management systeem opgedaan. Die ervaring deel ik met je op deze website.  Ik vond namelijk dat er op internet nog niet zo heel veel te vinden was over dit onderwerp, dus besloot ik er een website over te maken. Overigs bespreek ik op deze website niet de basis van joomla. Ik richt me specifiek op het onderwerp joomla templates. Als je meer wilt weten over de basis van joomla moet je maar even zoeken op google. Daarover is wel genoeg te vinden naar mijn mening.

Het is je misschien opgevallen dat ik gebruik maak van een wordpress template op deze blog. Dat klopt inderdaad, wat misschien nogal ironisch is, gezien deze website gaat over het maken van joomla templates. Maar ik doe dit met de reden dat ik ook eens wat anders wil uit proberen. Joomla is zeker niet slechter dan wordpress. Ik denk dat allebei zo’n zn voordelen en nadelen hebben.

Ik wens je veel succes met het maken van een joomla template in de toekomst!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*